Mobiele en Point-of-Sale terminals

Heeft u een winkel, een pop-up store of verkoopt u uw producten en diensten op beurzen en evenementen? Dan heeft u zeker een (mobiele) betaalterminal nodig. ICEPAY helpt u graag bij het verhogen van uw omzet en biedt daarom naast online betaalmethoden ook (mobiele) Point-of-Sale (MPOS en POS) terminals aan. De MPOS en POS van Ingenico zijn zeer geschikt voor alle bedrijfstypes en garanderen de beste kwaliteit.

Voordelen van MPOS en POS

 • icon-processing
  Offline transacties verwerken
 • icon-config
  Gemakkelijk om te configureren
 • icon-rent-buy
  Beschikbaar in huur- en koopvorm
 • icon-payment-methods-combo
  Te combineren met uw account voor online betaalmethoden
 • icon-backoffice
  Toegang tot een professionele online backoffice

Onze (Mobiele) Point-of-Sale terminals

Ingenico iCT 220

Ingenico iCT 220

More info & details
Ingenico iWL250 voor WiFi

Ingenico iWL250 voor WiFi

More info & details
Ingenico iCT 250 NFC

Ingenico iCT 250 NFC

More info & details

Service Contract

Wanneer u een POS of MPOS bij ICEPAY aanschaft helpen wij u graag verder met het verwerken van uw transacties. Hier is een service contract voor nodig. Als u het service contract activeert, kunnen wij uw transacties verwerken en heeft u 24 uur per dag toegang tot de online backoffice. In deze online backoffice vindt u een overzicht van al uw betalingen. Daarnaast beschikt u bij afname van het service contract altijd over de juiste software licenties en de laatste updates.

24/7 online
back-office

Solution for every branche

Horeca
Retail
Bezorgdiensten
Uiterlijke verzorging

Altijd een werkende terminal

ICEPAY biedt haar klanten alleen de beste POS en MPOS terminals aan. Al onze terminals beschikken over één jaar garantie. En in het onwaarschijnlijke geval van een storing of defect hebben wij de Swap service ontwikkeld. Deze zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk weer van een werkende terminal gebruik kunt maken. Zo heeft u de garantie dat uw klanten altijd offline bij u kunnen afrekenen.

Sluit u zich aan bij onze Swap Service?

Dan ontvangt u een nieuwe terminal binnen twee werkdagen. Duurt dit te lang? Dan is Swap service Next-Business-Day misschien iets voor u. U ontvangt dan uw nieuwe POS of MPOS terminal de volgende werkdag.

Kosten

U kunt kiezen uit koop of lease. Neem contact op met onze sales afdeling voor de mogelijkheden.