Exact Module
ACI ReD Shield
OCT
BI-Tool – ICEPAY Dashboard
Storno (Direct Debit)
POS/MPOS Direct
3-D Secure
Frequent Payout
iDEAL Redundant
OneStepCheckout Magento
Pay-by-Mail 2.0
Recurring Payments
Redundant Platform
Refund
Twinfield Module

Exact Module Exact Module

De voordelen van Exact voor u:

  • Bespaar tijd op uw administratie.
  • Aankopen worden direct verwerkt.
  • Automatiseer uw boekhoudwerk.

Bespaar tijd op uw boekhouding

Bespaar tijd op uw boekhouding en houd meer tijd over voor ondernemen door een koppeling met Exact Boekhouden. Deze koppeling werkt eenvoudig: de aankoop van uw klant wordt na betaling direct doorgevoerd in uw administratie. Zo worden al uw webshop betalingen, ongeacht welke betaalmethoden uw klant gebruikt, snel en overzichtelijk in uw Exact boekhouding weergegeven.

Eenvoudige koppeling

De koppeling met Exact maakt u eenvoudig zelf. Het enige wat u hoeft te doen is onder ‘accountinstellingen’ een aantal keuzes in te vullen en uw account is gekoppeld met het boekhoudprogramma. Hierdoor hoeft u nooit meer handmatig uw betaaloverzichten in te voeren. In het vervolg hoeft u alleen maar in uw ICEPAY account de gewenste documenten aan te klikken en ze worden in Exact verwerkt.

Handige aflettermodule

U kunt met één druk op de knop in uw account direct uw out payment overviews en uw invoices naar Exact exporteren. Via deze aflettermodule worden betalingen vanuit ICEPAY automatisch gelinkt aan een bestelling in uw webshop. De module haalt openstaande posten op en splitst vervolgens de totaalbedragen in een ontvangst op uw debiteurenrekening. Ook wordt er een boeking gemaakt naar een kostenrekening voor de kosten die wij hebben doorbelast.