ACI ReD Shield
OCT
BI-Tool – ICEPAY Dashboard
Storno (Direct Debit)
POS/MPOS Direct
3-D Secure
Exact Module
Frequent Payout
iDEAL Redundant
OneStepCheckout Magento
Pay-by-Mail 2.0
Recurring Payments
Redundant Platform
Refund
Twinfield Module

ACI ReD Shield ACI ReD Shield

De voordelen van ReD Shield voor u:

  • Frauduleuze transactie zullen significant afnemen, waardoor u als bedrijf minder zorgen heeft bij creditcardbetalingen.
  • U bent minder tijd kwijt aan de afhandeling van Chargebacks.

Bescherm uw bedrijf tegen fraude met creditcardbetalingen

Betalen met creditcard is een van de meest gebruikte betaalmethoden ter wereld, maar is daarnaast ook een van de meest fraudegevoelige. ReD Shield zorgt ervoor dat u inzicht krijgt in de fraudegevoeligheid van creditcardnummers en beschermt u tegen creditcards met een te hoog risicofactor. Of u nu Mastercard of VISA aan uw webshop wilt toevoegen, ICEPAY biedt u een veilige manier om creditcardtransacties te accepteren.

Door middel van het wereldwijd screenen van betalingsdata, geeft ReD Shield u een overzicht van de risicostatus van een creditcard. U als bedrijf kan de instellingen aanpassen aan uw precieze behoeften. Wanneer u bij ICEPAY kiest voor ReD Shield heeft u continu inzicht in de fraudedetectie, -preventie en betalingsactiviteiten van uw klanten.

Drie opties

Bij ICEPAY kunt u er zelf voor kiezen, welke extra beveiliging van ReD Shield u aanzet. ReD Shield zorgt er altijd voor dat u informatie krijgt over fraudegevoeligheid van creditcards. Daarnaast kunt u kiezen uit de volgende drie opties om uw bedrijf te beschermen tegen fraude:

Accept all payments: U kiest ervoor alleen inzicht te krijgen in de screeningresultaten en accepteert alle transacties.

Accept & Challenge: U wordt op de hoogte gebracht van creditcards met een hoog risico en kiest zelf of u de transactie accepteert of afwijst.

Accept & Decline: Alleen creditcardnummers met een laag risico worden geaccepteerd. De creditcards met een risico worden direct afgewezen.

Neem contact op met ICEPAY om ReD Shield te activeren. U kunt ReD Shield nu tijdelijk uitproberen, zodat u de reductie in fraudegevallen zelf kunt ondervinden. De resultaten van de fraud screening zijn inzichtelijk te vinden in de ICEPAY portal en/of deze kunnen eenvoudig worden opgevraagd via de ICEPAY API. De laatste versie van de documentatie kunt u hier vinden.